Vlieg met Etihad Airways voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

's Werelds beste airline 2009 t/m 2016 - World Travel Awards

's Werelds beste inflight entertainment 2019 - World Travel Awards

Midden-oosten beste cabine personeel 2019 - World Travel Awards

's Werelds beste airline 2009 t/m 2016 - World Travel Awards

's Werelds beste inflight entertainment 2019 - World Travel Awards

Skytrax: 4 sterren
Skytrax World Airline Awards

Vliegtickets Etihad Airways

Etihad Airways is een van de snelstgroeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld. De maatschappij werd opgericht in 2003 en is op dit moment de tweede luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, na Emirates.

Lees meer over:

Over Etihad Airways

1. Hoge kwaliteit service

2. Etihad Guest spaarprogramma

3. Luxe hoofdsteun

Met Etihad's 102 vliegtuigen vlieg je naar 84 bestemmingen
in wel 49 landen.

Kijk binnen bij Etihad Airways

Economy Class van Etihad Airways

Uiteraard kun je kiezen voor Economy Class. Bij Etihad weet je dan zeker dat je extra beenruimte hebt in vergelijking met andere maatschappijen en dat je stoel aan de zijkant handige hoofdsteunen heeft,

Business Class van Etihad Airways

De volgende upgrade in luxe is Business Class, maar daar houdt het niet op. Wil je nog meer luxe en gemak ervaren, dan is First Class een goede optie. Het summum van luxe ervaar je alleen aan boord van een van de tien Airbus A380-vliegtuigen.

The Residence van Etihad Airways

Boek je een zitplaats in The Residence, dan krijg je een eigen suite, met slaapkamer en zitkamer. Heb je er ooit van gedroomd om te douchen aan boord van een vliegtuig? In The Residence is dit mogelijk.

Bagageregels van Etihad Airways

Hoe zwaar mag je koffer zijn? En mag je eigenlijk wel een accessoire naast je handbagage meenemen? Logische vragen! Daarom helpen wij je vast een eindje op weg. Scheelt je straks een hoop inpakstress. Tip: kijk voor je vertrek ook even op de website van Etihad Airways zelf, bagageregels veranderen namelijk regelmatig.

Handbagage

Als je met Etihad vliegt mag je natuurlijk handbagage meenemen. Het verschilt per klasse hoeveel dit is. Vlieg je in de Economy Class, dan mag je 1 stuk handbagage meenemen van maximaal 7 kg.

In de Business Class en First Class mag je 2 stuks handbagage meenemen, deze mogen bij elkaar maximaal 12 kg zwaar zijn. Ook mag je een opvouwbare kledinghoes (voor bijvoorbeeld een pak) meenemen.

Elk stuk handbagage mag niet groter zijn dan 115 cm (50 + 40 + 25 cm).

Ruimbagage

Ruimbagage mag bij Etihad niet zwaarder zijn dan 23 kg per koffer als je in Economy Class vliegt. Je hebt wel recht op twee stukken ruimbagage. Vlieg je in First Class, dan mag je ook twee stukken ruimbagage meenemen, met een gewicht van 32 kg per koffer als maximum. Is je koffer te zwaar, dan kan deze vervoerd worden met Etihad Cargo.

Vliegen met Etihad Airways: wat je verder nog moet weten

Check-in bij Etihad Airways
Bij Etihad Airways kun je snel en makkelijk inchecken op verschillende manieren. Zo kun je vanaf 48 uur tot 1 uur voor vertrek online inchecken. Je elektronische boarding pass ontvang je op je smartphone of tablet. Natuurlijk is het ook mogelijk om op de luchthaven bij een incheckbalie in te checken. Check online in bij Etihad Airways

Vliegen als je zwanger bent
Je kunt vliegen terwijl je zwanger bent, al wordt geadviseerd dit niet meer te doen vanaf 28 weken zwangerschap.
Als je toch wilt vliegen heb je een doctors verklaring nodig. Als je meer dan 37 weken zwanger bent, wordt je niet meer toegelaten in het vliegtuig.

Als je zwanger bent van een tweeling zijn de regels nog wat strenger. Dan mag je vanaf week 33 al niet meer vliegen.
Ook wordt afgeraden te vliegen in de eerste week na de bevalling, zowel voor moeder als baby. Wij adviseren je voor de zekerheid een arts te raadplegen indien je twijfelt of het veilig genoeg is. Bij complicaties moet je altijd een doktersverklaring kunnen tonen. Bij zwangerschap van een meerling wordt sowieso geadviseerd eerst een arts te raadplegen.

Speciale maaltijden
Het kan natuurlijk zijn dat je religieuze of speciale dieetwensen hebt, waardoor je de standaardmaaltijden liever afslaat. Met Etihad Airways heb je een ruime keuze aan speciale maaltijden die je kunt aanvragen.

Vliegen met huisdieren
Etihad heeft strenge regels voor het vliegen met je huisdier. Deze zijn aan verandering onderhevig. Daarom raden we je aan om de pagina van Etihad Airways te bekijken voor de meest accurate informatie.
Etihad Airways: reizen met een huisdier


Check gelijk of Etihad Airways nu speciale aanbiedingen heeft op jouw bestemmingen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice