Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Etihad Airways

ey_campaignlogo

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Etihad Airways in 't kort
Aanbiedingen
Winactie
Ontdek Abu Dhabi
Vliegen met Etihad Airways
Inchecken
Bagage

Vlieg met Etihad Airways voordelig naar vele bestemmingen

Etihad Airways

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

's Werelds beste inflight entertainment 2019 - World Travel Awards

Midden-oosten beste cabine personeel 2019 - World Travel Awards

Vliegtickets Etihad Airways

Etihad Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten. De maatschappij werd opgericht in 2003 en vanuit Abu Dhabi vliegen ze naar passagiers- en vrachtbestemmingen in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië, Australië en Noord-Amerika.

Lees meer over:

Over Etihad Airways

1. Hoge kwaliteit service

2. Etihad Guest spaarprogramma

3. Etihad Wellness Ambassadors

Met Etihad's 94 passagiers vliegtuigen vlieg je naar 68 bestemmingen in wel 45 landen.

Economy Class van Etihad Airways

Uiteraard kun je kiezen voor Economy Class. Bij Etihad weet je dan zeker dat je extra beenruimte hebt in vergelijking met andere maatschappijen en dat je stoel aan de zijkant handige hoofdsteunen heeft,

Lees meer

Business Class van Etihad Airways

De volgende upgrade in luxe is Business Class, maar daar houdt het niet op. Wil je nog meer luxe en gemak ervaren, dan is First Class een goede optie. Het summum van luxe ervaar je aan boord bij Etihad Airways.

Bagageregels van Etihad Airways

Hoe zwaar mag je koffer zijn? En mag je eigenlijk wel een accessoire naast je handbagage meenemen? Logische vragen! Daarom helpen wij je vast een eindje op weg. Scheelt je straks een hoop inpakstress. Tip: kijk voor je vertrek ook even op de website van Etihad Airways zelf, bagageregels veranderen namelijk regelmatig.

Handbagage

Als je met Etihad vliegt mag je natuurlijk handbagage meenemen. Het verschilt per klasse hoeveel dit is. Vlieg je in de Economy Class, dan mag je 1 stuk handbagage meenemen van maximaal 7 kg. Daarnaast mag je een persoonlijk item zoals een handtas of laptop meenemen met een maximaal gewicht van 5 kg.

In de Business Class en First Class mag je 2 stuks handbagage meenemen, deze mogen bij elkaar maximaal 12 kg zwaar zijn. ersoonlijk item zoals een handtas of laptop meenemen met een maximaal gewicht van 5 kg.

De maximale van afmetingen van de handbagage mag niet groter zijn dan 56 x 36 x 23 cm. Het persoonlijke item mag niet groter zijn dan 23 x 39 x 19 cm.

Ruimbagage

Ruimbagage mag bij Etihad niet zwaarder zijn dan 23 kg per koffer als je in Economy Class (afhankelijk van het tarief) vliegt. Je mag het toegestane gewicht wel verdelen over meedere koffers. Voor Business class passagiers geldt een limiet van 40 kg en voor First Class 50 kg. Let wel op: een koffer mag maximaal 32 kg wegen. Is je koffer te zwaar, dan kan deze vervoerd worden met Etihad Cargo. De maximale afmeting van ruimbagage is 72 x 90 x 45 cm.

Ga naar de uitgebreide pagina over Bagage.

Vliegen met Etihad Airways: wat je verder nog moet weten

Check-in bij Etihad Airways

Bij Etihad Airways kun je snel en makkelijk inchecken op verschillende manieren. Zo kun je vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek online inchecken. Je elektronische boarding pass ontvang je op je smartphone of tablet. Natuurlijk is het ook mogelijk om op de luchthaven bij een incheckbalie in te checken. Ga naar de uitgebreide pagina over inchecken.

Lees meer

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl