Vlieg met Etihad Airways voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Informatie over Etihad Airways

Etihad Airways is een van de snelstgroeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld. De maatschappij werd opgericht in 2003 en is op dit moment de tweede luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, na Emirates. Het hoofdkwartier is te vinden in Abu Dhabi, vlakbij Abu Dhabi International Airport. Naast het vervoeren van passagiers heeft de maatschappij ook een reisbureau, Etihad Holidays en houdt het zich onder de naam Etihad Cargo bezig met vrachtvervoer.

Het succes van deze luchtvaartmaatschappij is op verschillende manieren te bepalen. Je zou kunnen kijken naar het aantal vliegtuigen dat operationeel is. In 2004 waren het er zes. Elf jaar later, in 2015, bestond de luchtvloot al uit 121 vliegtuigen. Maar je zou ook kunnen kijken naar de onderscheidingen die Etihad gewonnen heeft. Zo kreeg Etihad in 2015 de titel Air Transport World's 2016 Airline of the Year.

Etihad Airways heeft in totaal dertig onderscheidingen gewonnen vanaf 2003. Viermaal werden ze benoemd tot World's Leading Airline. Vooral de faciliteiten die Etihad Airways aanbiedt in hun First Class, waaronder de catering, is een aantal malen in de prijzen gevallen. Als je kijkt naar de vliegtuigen in hun actuele luchtvloot, zie je naast Boeing 777 en Boeing 787 voornamelijk vliegtuigen van Airbus. Voornamelijk zijn dit de types A320 en A330, maar ze vliegen ook met zeven vliegtuigen van het type A340. Van het nieuwste paradepaardje A380 vliegen er op dit moment tien rond.

Aanbiedingen van Etihad Airways

Vlieg met Etihad Airways en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Etihad Airways? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Etihad Airways >>

Vliegen met Etihad Airways

Al bekend met het frequent-flyer programma van Etihad Airways? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Etihad Airways.
Meer voordelen van Etihad Airways >>

Inchecken

Als je vliegt met Etihad Airways kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Etihad Airways >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Etihad Airways? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Etihad Airways >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice