Vlieg met Emirates voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Emirates in 't kort

Het in 1985 opgerichte Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van het emiraat Dubai. Hoewel Emirates een relatief nieuwe luchtvaartmaatschappij is, beschikt ze inmiddels al over 222 passagiersvliegtuigen en zijn er daarnaast nog meer dan 236 vliegtuigen besteld. Emirates staat vooral bekend om haar uitstekende service.

Met Emirates vlieg je naar meer dan 150 bestemmingen wereldwijd. Wil jij met Emirates de hele wereld over vliegen? Boek dan nu je vliegtickets en vlieg naar jouw favoriete stad!

Praktische informatie

Voordat je aan je reis met Emirates begint, moet je zorgen voor een geldig legitimatiebewijs en eventueel een visum. Mocht je speciale medicijnen willen meenemen of speciale assistentie nodig hebben, neem dan ruim van tevoren contact op met één van de lokale kantoren van Emirates (bijvoorbeeld die op Schiphol Airport).

Aanbiedingen

Vlieg met Emirates en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Emirates? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Emirates >>

Vliegen met Emirates

Al bekend met het Emirates Skywards spaarprogramma? Met dit gratis frequentflyer-systeem spaar je voor fantastische producten en diensten. Verder kun je bij Emirates kiezen uit drie verschillende reisklassen: Economy Class, Business Class en de befaamde First Class. In de laatstgenoemde heb je je eigen suite en kun je zelfs douchen aan boord! Wist je dat sommige toestellen ook beschikken over een bemande OnBoard Lounge, waar je een drankje kunt doen aan de bar?
Meer voordelen van Emirates >>

Inchecken

Als je vliegt met Emirates kun je zowel online inchecken via je computer of mobiele telefoon als via de incheckbalies op de luchthaven. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Emirates >>

Bagage

Bij Emirates kun je kosteloos 20 tot 50 kilo ruimbagage meenemen. Deze kun je tot uiterlijk 1 uur voor vertrek van je vlucht afgeven. Handbagage mag maximaal 55 x 38 x 20 cm (l x b x h) groot en 7 kilo zwaar zijn. Meer tips en informatie over de bagageregels van Emirates? Lees snel verder.
Alles over de bagageregels van Emirates >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegen met Emirates

Sinds de oprichting van Emirates in 1985 is deze luchtvaartmaatschappij enorm ontwikkeld. Met meer dan 100 droombestemmingen is het met de luchtvaartmaatschappij Emirates mogelijk om op heden de héle wereld over te vliegen. Europa, Amerika, Afrika, Australië & Azië liggen allen binnen het bereik van Emirates. Dagelijks word er vanaf Amsterdam op Dubai gevlogen met Emirates. Deze wereldstad is dan ook de thuisbasis van deze luchtvaartmaatschappij. Daarnaast is Emirates een gerenomeerde en gewaardeerde luchtvaartmaatschappij. Bekijk onderstaande informatie over Emirates en weet wat je kan verwachten van deze uitmuntende luchtvaartmaatschappij.