Vlieg niet zomaar, vlieg beter

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Middle Easts leading airline 2019 - World Travel Awards

Middle East's Leading Cabin Crew 2018 - World Travel Awards

Midden-oosten beste cabine personeel 2019 - World Travel Awards

Middle East's leading airline 2019 -
World Travel Awards

Middle East's Leading Cabin Crew 2018 - World Travel Awards

Skytrax: 4 sterren
Skytrax World Airline Awards

Vliegtickets Emirates

In 2016 is Emirates tijdens de Skytrax World Airline Awards uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij van de wereld en heeft voor de twaalfde keer op een rij de award voor beste entertainment aan boord binnengesleept.

Lees meer over:

Over Emirates

1. Live TV aan boord

2. Altijd gratis ruimbagage

3. Luxe hoofdsteun

Vlieg tot 3 keer per dag van Amsterdam naar Dubai en vandaar uit de hele
wereld over naar meer dan
150 bestemmingen.

Een kijkje in de Economy Class van Emirates

Emirates Economy Class

  • Comfortabele stoelen
  • Inclusief eigen TV-scherm
  • Gratis zoveel drankjes als je wilt

Emirates Business Class

  • Eigen chauffeur
  • Lounge toegang
  • Stoel die verstelbaar is tot plat bed

First Class van Emirates

Sluit de privacydeuren en u bevindt zich volledig in uw eigen wereld. Met dineren wanneer u wilt, een shower spa aan boord en de ultieme loungebar op loopafstand.

Bagageregels van Emirates

Ruimbagage

U kunt zoveel stuks bagage inchecken als u wilt, zolang het totale gewicht maar niet hoger is dan het maximale gewicht voor uw reisklasse. Echter, elk individueel stuk bagage mag niet zwaarder zijn dan 32 kg.

Afmetingen
De totale afmetingen (lengte + breedte + hoogte) van een individuele tas mag niet groter zijn dan 300 cm. Bagage die deze limiet overschrijdt, wordt niet geaccepteerd als ingecheckte bagage.

Handbagage

In het algemeen hangt de hoeveelheid handbagage die u mag meenemen af van de klasse waarin u reist.

First Class- en Business Class-klanten mogen twee stuks handbagage meenemen: een aktetas plus ofwel een handtas ofwel een kledingtas. De aktetas mag niet groter zijn dan 45 x 35 x 20 cm; de handtas niet groter dan 55 x 38 x 20 cm; de kledingtas opgevouwen niet dikker dan 20 cm. Elk stuk bagage mag niet zwaarder zijn dan 7 kg.

Economy Class-passagiers mogen één stuk handbagage meenemen dat niet groter is dan 55 x 38 x 20 cm en niet zwaarder is dan 7 kg.

Vliegen met Emirates: wat je verder nog moet weten

Check-in bij Emirates
Bij Emirates kun je snel en gemakkelijk online inchecken via je computer of mobiele telefoon. Hiervoor hoef je alleen je ticket en je legitimatiebewijs bij de hand te hebben. Zo kun je kosteloos je stoel kiezen en hoef je niet in de rij te staan bij de incheckbalies op de luchthaven, waar je overigens ook gewoon kunt inchecken. Online inchecken kan vanaf 48 uur van tevoren tot uiterlijk 1,5 uur voor vertrek.

Vliegen als je zwanger bent
Als je zwanger bent heeft Emirates een medisch certificaat nodig van de arts of verloskundige waarin verschillende medische goedkeuringen in moeten staan. Reizen na de 36e week van de zwangerschap voor enkele, ongecompliceerde zwangerschappen, en na de 32e week voor meerdere, ongecompliceerde zwangerschappen wordt alleen toegestaan na voorafgaande goedkeuring door Emirates Medical Services. Kijk voor meer informatie op de Emirates website

Speciale maaltijden
We streven er altijd naar om aan de dieetwensen van onze passagiers te voldoen. Daarom zijn alle maaltijden op door Emirates uitgevoerde vluchten halal. En we bieden maaltijden die voldoen aan medische, dieet- of religieuze wensen. Speciale maaltijd verzoeken kunnen tot 24 uur vóór vertrek worden geboekt.

Vliegen met huisdieren
Wij raden aan om de pagina van Emirates te bekijken voor het reizen met je huisdier.
Emirates: reizen met een huisdier


Check gelijk of Emirates nu speciale aanbiedingen heeft op jouw bestemmingen.

Emirates Skywards

Het Emirates Skywards-spaarprogramma van Emirates is één van Europa’s grootste frequentflyer-programma’s. Lid worden is gratis en bij elke vlucht van één van de partners van Emirates spaar je automatisch Skywards Miles, wat extra services en voordelen biedt. Deze miles kun je namelijk inwisselen voor gratis vluchten en allerlei producten en diensten bij de partners van Emirates. Er zijn binnen Emirates Skywards vier levels: Blue, Silver, Gold en Platinum. De voordelen voor elk niveau zijn als volgt:

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice