*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Emirates: wereldstad Dubai

Naarmate de dagen kouder worden en we gemiddeld langer thuis blijven, beginnen we steeds meer te verlangen naar een onbezorgde vakantie richting de zon. Met Emirates is het mogelijk om onbezorgd op vakantie te gaan sinds Emirates haar klanten met verschillende desinfectie- en veiligheidsmaatregelen veilig naar een bestemming zoals wereldstad Dubai leidt.

Meer weten? Ga direct naar:

Reizen naar Dubai:
Veiligheid in Dubai

Vliegen met Emirates:
Veiligheid met Emirates
Gratis multifunctionele dekking

Veiligheid in Dubai

Met alle maatregelen die Dubai heeft genomen, is het een goed moment om deze stad, met zijn prachtige woestijnen, stranden en zeeën, uit te lichten.

Dubai

Overwinteren in 30 graden? Met het hele jaar door hoge temperaturen en de ideale mix van strand, stad en luxe, is het geen verrassing dat Dubai een van de topbestemmingen ter wereld is.

Bij aankomst in Dubai is het mogelijk om een gratis PCR-test te doen, waardoor je onbezorgd deze stad kan ontdekken. Met de Burj Khalifa als hoogste gebouw ter wereld, de Dubai Mall als grootste winkelcentrum ter wereld en de Burj Al Arab als enigste 7 (!) sterren hotel ter wereld is er in Dubai aan luxe en bezienswaardigheden geen gebrek!

Zin om een reis naar Dubai te boeken?

Time Out Market 2021
De Dubai Time Out Market, die aan de hand van eten en cultuur de stad Dubai eert, wordt begin 2021 gehouden. Dit evenement verspreid over 30.000 vierkante meter met chef-koks en kunst is een jaarlijks evenement in Dubai.

Veiligheid met Emirates

Emirates zorgt ervoor dat je veilig en beschermd kan vliegen. Jouw veiligheid staat namelijk tot aan jouw bestemming voorop bij Emirates.

De Emirates ervaring

Emirates heeft veiligheid en hygiëne als eerste prioriteit en heeft daarvoor extra maatregelen genomen zodat jij veilig kan vliegen. Zo moet elke passagier afstand houden bij het betreden van het vliegtuig en zal het cabinepersoneel tijdens de vlucht beschermende kleding dragen. Daarnaast is het dragen van een gezichtsmasker altijd verplicht op de luchthaven, tijdens het instappen en aan boord.

Frisse lucht

De cabinelucht van Emirates blijft door de geavanceerde HEPA-filters tijdens jouw vlucht schoon en fris. Dankzij deze filters worden 99,97% van de virussen en ziektekiemen verwijdert. De nieuwe frisse lucht komt door het plafond de cabine in, terwijl de oude lucht naar buiten gaat. De lucht verfrist om de 2-3 minuten en de lucht van medepassagiers wordt daardoor niet ingeademd. Dat is nog eens veilig vliegen!

Hygiënische maatregelen

Emirates biedt jou tijdens jouw vlucht een hygiënekit aan met daarin een gezichtsmasker, handschoenen, desinfectiegel en antibacteriële doekjes. De toiletten worden regelmatig gedesinfecteerd, en vluchten langer dan 1 uur en 30 minuten hebben extra cabinepersoneel voor het desinfecteren van de toiletten. Bovendien ondergaat het vliegtuig, voordat deze opstijgt, een verbeterd reinigingsproces.

Gratis multifunctionele dekking

Met flexibele tickets en een multifunctionele reisverzekering voelde het boeken van een vlucht nog nooit zo veilig.

Wereldwijde multifunctionele reisverzekering

Emirates is 's werelds eerste luchtvaartmaatschappij die een multifunctionele reisverzekering, inclusief dekking tegen COVID-19, aanbiedt. Deze wereldwijde reisverzekering krijg je bij vluchten van Emirates die op of na 1 december 2020 zijn gekocht. Deze gratis verzekering vergoedt tot maar liefst 415.000 euro overzeese medische kosten, tot 5800 euro euro annuleringskosten indien veroorzaakt door COVID-19 en tot 6.200 euro als je jouw reis moet staken wegens een positieve coronatest of een niet geslaagde medische screening op de luchthaven. Lees alles over deze multifunctionele reisverzekering op de site van Emirates.

Flexibele tickets

Wordt jouw reis beïnvloed door COVID-19? Emirates biedt jou verschillende flexibele ticketopties aan. Zo kan jij jouw ticket behouden met de flexibiliteit om in de komende 24 maanden alsnog met Emirates te vliegen. Zo weet je zeker dat die droomreis er echt wel gaat komen!

De kleine lettertjes

  • Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Ga voor de laatste updates altijd naar de officiële site van Emirates.
  • De wereldwijde multifunctionele reisverzekering is momenteel van toepassing op vluchten die zijn gekocht tussen 1 december en 31 december 2020. Emirates heeft het recht om het programma op elk moment te verlengen of te beëindigen.
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice