Je ticket naar een zorgeloze vakantie

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Met Emirates veilig op reis

Veilig en gedekt vliegen is in deze tijd cruciaal. Dat snapt Emirates ook en daarom hebben zij extra hygiënemaatregelen genomen en een wereldwijde COVID-19 dekking geïntroduceerd, zodat jij, je medepassagiers en de bemanning veilig kunnen blijven vliegen!

Wereldwijde dekking COVID-19

Emirates introduceert als eerste airline wereldwijde dekking voor COVID-19, waardoor de airline de zorg- en quarantainekosten voor passagiers op reis dekt. Deze dekking geldt voor alle klanten en alle reisklasses wereldwijd. Er is hiervoor geen registratie vereist. De dekking geldt 31 dagen vanaf jouw eerste vlucht met Emirates en dekt COVID-19 zorgkosten tot maar liefst 150.000 euro. Dat is nog eens veilig en zorgeloos op reis gaan!

Bekijk meer informatie over de wereldwijde dekking van Emirates.

Veiligheidsmaatregelen

De eerste veiligheidsmaatregel die Emirates heeft genomen is het plaatsen van social distancing tekens, zodat jij en je medepassagiers op gepaste afstand van elkaar blijven. Deze tekens vind je in Dubai airport, de Emirates Lounge en tijdens het boarden. Ten tweede, is het dragen van een mondkapje verplicht in Dubai airport, tijdens het boarden en in het vliegtuig.

Daarnaast is de bemanning van Emirates goed voorbereid op jouw komst, omdat zij vooraf de vlucht een reinigings- en desinfectieproces ondergaan en tijdens de vlucht in volledig beschermde kleding werken. Dit allemaal om jou en je medepassagiers zo veilig mogelijk te vervoeren.

Lees meer over de veiligheidsmaatregelen die Emirates treft.

De kleine lettertjes:

  • Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Ga voor de laatste updates altijd naar de officiële site van Emirates.
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice