Vlieg met Transavia voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Transavia in ‘t kort

De Nederlandse low cost luchtvaartmaatschappij Transavia is opgericht in 1966. Met Transavia reis je binnen Europa, maar ook naar landen rondom de Middellandse Zee. Zo vlieg je met Transavia naar meer dan 100 vakantiebestemmingen.

In Nederland opereert Transavia als onderdeel van de KLM-groep. In Frankrijk heet de luchtvaartmaatschappij Transavia France. Kun je niet wachten om met Transavia te vertrekken? Boek dan nu je vliegtickets en vlieg naar jouw favoriete stad!

Praktische info

Voordat je aan je reis met Transavia begint, moet je zorgen voor een geldig legitimatiebewijs en eventueel een visum. Mocht je speciale assistentie nodig hebben, dan kun je dit tot 48 uur voor vertrek aanvragen op de website van Transavia. Kinderen van 5 t/m 15 jaar mogen alleen reizen onder begeleiding van het Transavia personeel. Je betaalt hiervoor € 50 per kind per enkele reis. Ben je zwanger? Dan mag je tot 36 weken nog gewoon met Transavia vliegen. Mocht je een allergie hebben, dan is het verstandig je medicijnen tegen je allergie mee te nemen tijdens de vlucht. Er is namelijk geen garantie dat het aan boord vrij is van het voedingsmiddel waar je allergisch voor bent. Daarnaast is het handig bij de bemanning aan te geven dat je allergisch bent.

Aanbiedingen

Vlieg met Transavia en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Transavia? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Transavia >>

Vliegen met Transavia

Al bekend met Flying Blue? Dit is het spaarprogramma van KLM/Air France en ook bij Transavia maak je er gebruik van. Spaar voor leuke extra's, zoals hotelovernachtingen. Transavia biedt alleen Economy Class aan.
Meer voordelen van Transavia >>

Inchecken

Inchecken bij Transavia kan snel en gemakkelijk via de incheckbalies op de luchthaven, via de zelfservice kiosks, via je computer of via je telefoon. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Transavia >>

Bagage

Als je ruimbagage mee wilt nemen met Transavia, dan mag deze per bagagestuk maximaal 32 kg zwaar zijn. De kosten per bagagestuk zijn afhankelijk van het gewicht. Handbagage mag maximaal 55 x 40 x 25 cm (l x b x h) groot zijn en niet zwaarder zijn dan 10 kg.
Alles over de bagageregels van Transavia >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegen met Transavia

Transavia vliegt naar bestemmingen in heel Europa en landen rondom het Middellands zeegebied. De vele bestemmingen die Transavia aanbiedt worden per seizoen aan de behoeften van de klanten gewijzigd. In de winter biedt Transavia extra wintersportbetemmingen aan. In de zomer vliegen zij meer naar het Middellandse Zeegebied. Ook voor een stedentrip ben je bij Transavia aan het juiste adres.