Vliegen met Qatar Airways

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Qatar Airways

Skytrax Rating

⭐⭐⭐⭐⭐

Qatar Airways is gecertificeerd als een 5-Sterren Luchtvaartmaatschappij via Skytrax voor de kwaliteit van haar producten en personeel op de luchthaven en aan boord. De beoordeling van het product omvat stoelen, voorzieningen, eten en drinken, IFE en de beoordeling van de service geldt voor het cabine- en grondpersoneel.

Volgens de beoordelingen van klanten staat Qatar Airways in de top 5 van de World's Best Airline Cabin Cleanliness voor het jaar 2021**, vanwege de hoge standaard van hygiëne en presentatie in de cabines van de vliegtuigen.

Qatar Airways: Beste Business Class airline ter wereld

De luchtvaartmaatschappij is ook door Skytrax erkend als de werelds beste Business Class airline 2021 voor hun ruime en comfortabele zitplaatsen, verrukkelijke keuken en uitgebreide entertainmentopties.

Duurzaamheidsinitiatieven

Door zich te richten op klimaatverandering, afvalbeheer, energie-optimalisatie en meer, doet Qatar Airways zijn best om het milieu te herstellen.

➡️ Introductie van het Voluntary Carbon Offset programma, dat passagiers een manier biedt om hun CO2-uitstoot te compenseren.
➡️ Doneren van ongebruikt voedsel aan liefdadigheidsinstellingen en het verminderen van het gebruik van plastic voor eenmalig gebruik aan boord.
➡️ Vermindering van de totale hoeveelheid afval door recycling van plastic, karton, bakolie en meer.
➡️ Het implementeren van initiatieven om het energiegebruik in de kantoren van het bedrijf te optimaliseren.
➡️ Handhaving van het nultolerantiebeleid ten aanzien van het vervoer van illegale wilde dieren en nog een stap verder gaan door geredde wilde dieren te adopteren.

Flexibele Boekingsopties

Qatar Airways biedt flexibiliteit en ondersteuning, waardoor jij je zeker en veilig voelt wanneer je in deze tijden reist. Qatar Airways zal gegarandeerde flexibiliteit blijven bieden voor reizen die voltooid zijn voor 30 september 2022. Dat maakt Qatar Airways een betrouwbare keuze is als jouw plannen onverwachts veranderen.

Transit op 's werelds beste luchthaven

Boek jouw ticket bij Qatar Airways om in luxe te reizen: Hamad International Airport in Doha, Qatar is door Skytrax uitgeroepen tot de beste luchthaven ter wereld voor het jaar 2021. Qatar Airways biedt een reiservaring als geen ander, met zijn uitzonderlijke kwaliteit, wereldwijde netwerk, consistente betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Populaire bestemmingen van Qatar Airways

Bekijk aanbiedingen van Qatar Airways

Veel gestelde vragen over Qatar Airways

✈️ Hoe is de service aan boord bij Qatar Airways?

Als een van de toonaangevende luchtvaartmaatschappijen in de wereld, mag het geen verrassing zijn dat Qatar Airways een hoog niveau van comfort en luxe biedt voor haar passagiers...

✈️ Heeft Qatar Airways een frequent-flyer programme?

Ja, voor frequent flyers biedt Qatar Airways lidmaatschap aan van de 'Privilege Club', een 4-ledig lidmaatschapsprogramma met diverse voordelen.

✈️ Wanneer kan ik inchecken bij Qatar Airways?

Voor vluchten van en naar de Verenigde Staten gaat de online check-in 24 uur voor vertrek open. Voor andere bestemmingen (niet vanuit de VS) is

✈️Hoeveel bagage mag ik meenemen bij Qatar Airways?

De toegestane bagage is afhankelijk van de vlucht. Controleer voor vertrek dus goed de voorwaarden die bij jouw reisschema horen. De volgende bagagevrijstellingen zijn gebaseerd op de meeste internationale bestemmingen wanneer je vliegt met Qatar Airways.
Alles over de bagageregels van Qatar Airways >>

Bagage bij Qatar Airways

Qsuite: een nieuwe standaard voor Business Class

Een nieuw niveau van innovatie wordt geïntroduceerd in de Business Class van Qatar Airways: de allereerste Business Class suites met deuren, dimbare sfeerverlichting, volledig verstelbare bedden en royale opslagruimte.


De quad

Of je nu reist met familie, vrienden of collega's, Qatar Airways heeft de quad geïntroduceerd, een nieuwe en betere manier om te vliegen.

De quad is een privé leefruimte met beweegbare panelen waarmee je de ruimte kunt omtoveren tot een sociale ruimte, zodat je gemakkelijk kunt werken of dineren of op 40.000 voet.
Wanneer je wilt ontspannen of slapen, kan de ruimte weer worden ingesteld tot jouw eigen privékamer voor ultiem comfort.


Entertainment van wereldklasse

Met meer dan 4.000 entertainmentopties om uit te kiezen en toegangspoorten voor alle mobiele apparaten.

Ontdek de wereld met deze bekroonde luchtvaartmaatschappij

Qatar Airways, opgericht in 1993, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Qatar. Deze luchtvaartmaatschappij is eigendom van de staat en wordt door de staat geëxploiteerd. De maatschappij begon haar activiteiten in het begin van de jaren 1990, met slechts 75 werknemers. Tijdens deze eerste dagen had de maatschappij slechts twee vliegtuigen in haar vloot, maar deze twee Airbus A310's zorgden voor een exotisch netwerk van routes met bestemmingen als Abu Dhabi, Cairo, Dubai, Londen, Muscat en Tokio. Later in 1995 kocht de luchtvaartmaatschappij nog twee vliegtuigen om aan haar vloot toe te voegen, en het jaar daarop kwam daar nog een Boeing 747SP bij.

Met een groeiende vloot en een gestage groei van het aantal passagiers, voegde Qatar Airways verschillende belangrijke wereldsteden toe aan hun netwerk. Naarmate de vloot verder groeide en er nog meer internationale bestemmingen aan het aanbod werden toegevoegd, werd Qatar Airways de airline bij uitstek voor intercontinentale reizen, met verbindingen naar meer dan 150 bestemmingen in Afrika, Azië, Europa, het Verre Oosten, Noord- en Zuid-Amerika en Oceanië.

Binnenkijken bij Qatar airways

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice