Samen de wereld over vliegen | Qatar Airways

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Boek jouw flexibele vlucht vandaag

Nu we 2020 achter ons laten, kunnen we samen vooruit kijken naar de reismogelijkheden voor het nieuwe jaar. Qatar Airways zal ook in 2021 naast jou staan en ervoor zorgen dat jij, als reiziger, met vol vertrouwen kunt gaan reizen. Qatar Airways heeft jouw vliegtickets namelijk met een gegarandeerde flexibiliteit over 2021 voor elke bestemming wereldwijd gedekt. Dat is nog eens veilig een vlucht boeken!

Onbeperkt wijzigen
Je kunt jouw reisdatum en bestemming binnen dezelfde boekingsklasse zonder extra kosten onbeperkt wijzigen. (Prijsverschil is wel van toepassing)

Terugbetaling van tickets
Je hebt ook de mogelijkheid om jouw ongebruikte ticket door Qatar Airways terug te laten betalen zonder boetes of terugbetalingskosten.

Dit is geldig voor tickets tot 30 april 2021. De algemene voorwaarden en bepalingen zijn van toepassing. Raadpleeg de website van Qatar Airways voor meer informatie.

Kleine lettertjes:

  • Aanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van online boeken bij Qatar Airways.
  • Tarieven zijn inclusief toepasselijke belastingen en brandstoftoeslagen voor een retourvlucht met Qatar Airways. De uitsplitsing van de kosten zal worden getoond tijdens het online boekingsproces. De tarieven zijn correct op het moment van publicatie; de niveaus kunnen echter variëren op basis van schommelingen in het belastingbedrag.
  • Raadpleeg de individuele tariefregels voor gedetailleerde voorwaarden.
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice