Vlieg met Vueling voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vueling in ‘t kort

Bij Vueling staat minder betalen niet gelijk aan minder service. De Spaanse lowcost luchtvaartmaatschappij heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Efficiëntie is daarbij de basis voor alles.

Vueling vliegt naar meer dan 100 bestemmingen van de belangrijkste steden in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Kun je niet wachten om met Vueling te vertrekken? Boek dan nu je vliegtickets en vlieg naar jouw favoriete stad!

Praktische informatie

Voordat je aan je reis met Vueling begint, moet je zorgen voor een geldig legitimatiebewijs en eventueel een visum. Mocht je speciale assistentie nodig hebben, dan kun je dit aanvragen op de website van Vueling. Ben je zwanger? Dan kun je t/m de 27ste week van je zwangerschap meereizen zonder dat je een doktersbriefje bij je hoeft te hebben. Na deze perdiode heb je een doktersbriefje nodig dat constateert dat het veilig is om te vliegen. Mocht je allergisch zijn of aan boord een speciale maaltijd willen hebben, dan kun je dit tot 48 uur voor vertrek laten weten aan Vueling.

Aanbiedingen

Vlieg met Vueling en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Vueling? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Vueling >>

Vliegen met Vueling

Al bekend met het Punto spaarsysteem van Vueling? Met dit loyaltyprogramma spaar je punten die je kunt inwisselen voor Vueling-vluchten. Verder kun je bij Vueling kiezen uit drie verschillende reisklassen: Basic Fare, Optima Fare en Excellence Fare. Hierbij heb je bijvoorbeeld gereserveerde ruimte voor je handbagage. Bekijk nu welke voordelen Vueling je nog meer kan bieden.
Meer voordelen van Vueling >>

Inchecken

Inchecken bij Vueling kan snel en gemakkelijk via de incheckbalies op de luchthaven, via de zelfservice kiosks, via je computer of via je telefoon. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Vueling >>

Bagage

Als je ruimbagage mee wilt nemen met Vueling, dan kun je tegen betaling standaard 23 kilo meenemen. Handbagage mag maximaal 55 x 40 x 20 cm (l x b x h) groot zijn en 10 kilo zwaar zijn.
Alles over de bagageregels van Vueling >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegen met Vueling Airlines

Vueling Airlines is een Spaanse low cost luchtvaartmaatschappij. De thuisbasis is Aeropuerto Barcelona El Prat. Paris Charles de Gaulle, Madrid Barajas, Sevilla en Amsterdam Airport Schiphol worden als hubs gebruikt. Een hub is een luchthaven waar men overstapt op andere vluchten, zo mogelijk van dezelfde maatschappij. De luchtvaartmaatschappij werd in 2004 opgericht en startte met de eerste vlucht op 1 juli 2004. Tijdens de oprichting was Vueling de beste gekapitaliseerde luchtvaartmaatschappij van Europa. Vueling is een innovatieve dynamische luchtvaartmaatschappij. Er wordt gebruikt gemaakt van de modernste technologische ontwikkelingen op luchtvaartgebied.