Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Vliegen met

Vueling

VY

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vueling
Aanbiedingen
Vliegen met Vueling
Inchecken
Bagage

Goedkoop naar ruim 100 bestemmingen in Europa

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Vueling

Vueling werd opgericht in februari 2004 en voerde haar eerste vlucht uit in juli 2004. Vueling is een Spaanse low-cost luchtvaartmaatschappij, waar bij minder betalen niet gelijk staat aan minder service. Vueling heeft innovatie hoog in het vaandel staan en efficiëntie is daarbij de basis voor alles.

Vueling vliegt naar meer dan 100 bestemmingen in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Kun je niet wachten om met Vueling te vertrekken? Boek dan nu je vliegtickets en vlieg naar jouw favoriete bestemming!

Lees meer over:

Waarom Vueling vliegen?

1. Voordelige low-cost maatschappij

2. Innovatie staat voorop

3. Punten sparen (Punto)

Met haar vluchten bereikt Vueling ruim 100 bestemmingen in Europa en een aantal bestemmingen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Kijk binnen bij Vueling

Bagage Vueling

Je mag bij Vueling per persoon 1 klein stuk handbagage zoals een handtas meenemen tijdens je vlucht. Deze mag 40 x 20 x 30 cm groot zijn en moet onder je stoel geplaatst worden. Wil je ook een trolly meenemen dan moet je daar bij het Basic Tarief extra voor betalen. Bij de Optima, Family en TimeFlex tarieven mag je naast een handtas ook nog een trolly meenemen. Dit zit al bij de prijs inbegrepen.

Ruimbagage
Voor de ruimbagage is er keuze uit 15, 20, 25 en 30 kg ingecheckte bagage. Hierdoor is het mogelijk om grote koffers mee te nemen op een vlucht van Vueling. Benieuwd naar de kosten per aantal kilo? Ga naar de uitgebreide pagina over de bagage bij Vueling.

Bekijk ook ons blog over de handbagage regels van Vueling >>

Sparen: Vueling Club

Met het spaarprogramma Vueling Club kan je Avios sparen voor kortingen. Avios is een muntsoort die je spaart en die je in kan wisselen voor korting indien je iets hebt geboekt. Denk hier bij aan een vlucht, hotel of autoverhuur.

Premium
Vlieg je vaak met Vueling? Dan kun je de Premium kaart aanvragen, waarmee je je identificeert als exclusieve klant. Hierbij maak je gebruik van persoonlijke klantenservice, wordt je als eerste op de hoogte gebracht van acties en wordt jouw plek gegarandeerd gereserveerd. Bovendien ga je als eerste aan boord van het vliegtuig en maak je gebruik van een exclusieve check-in balie.

Vliegen met Vueling: wat je verder nog moet weten

Inchecken
Als je vliegt met Vueling kun je snel en gemakkelijk inchecken op verschillende manieren. Zo kun je inchecken via de Vueling incheckbalies of via de zelfservice kiosks op de luchthaven. In het laatste geval hoef je dus niet in de rij te staan. Verder kun je online inchecken via je computer of via je mobiele telefoon. Hiervoor hoef je alleen je ticket en je legitimatiebewijs bij de hand te hebben. Online of mobiel inchecken kan tot 24 uur voor vertrek. Ga naar de uitgebreide pagina over inchecken bij Vueling voor meer informatie.

Speciale assistentie
Heb je assistentie nodig op de luchthaven? Denk aan een rolstoel of een begeleider? Via Vueling is het mogelijk om passende begeleiding aan te vragen voor op de luchthaven.

Lees meer

Aanbiedingen

Speciale aanbiedingen
Ga je binnenkort op vakantie? Check dan gelijk of Vueling speciale aanbiedingen heeft richting jouw gewenste bestemming. Het kan namelijk voorkomen dat een airline (door diverse redenen) goedkope vliegtickets door het jaar heen aanbiedt.

Bestemmingen
Weet je nog niet waar de reis naar toe gaat en wil je wat inspiratie op doen? Kijk dan naar welke bestemmingen Vueling vliegt.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl