Vlieg voordelig van en naar Bangkok Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Bangkok Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Bangkok Airport in 't kort

Bangkok Airport is de belangrijkste luchthaven van Bangkok en tevens de op vijf na drukste luchthaven van Azië. Het vliegveld heeft op dit moment één grote terminal en ligt op ongeveer 32 kilometer ten oosten van Bangkok zelf. Je staat dus binnen 45 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Bangkok Airport

Parkeren op Bangkok Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Bangkok Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Bangkok Airport >>

Airlines en bestemmingen van Bangkok Airport

Grote airlines als KLM, Lufthansa, Croatia Airlines en China Airlines vliegen naar en vanaf Bangkok Airport. Bangkok Airport is de belangrijkste hub van Bangkok Airways, Asia Atlantic Airlines, Business Air, Jet Asia Airways, Orient Thai Airlines, Thai Airways en Thai Smile. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Bangkok Airport de op vijf na drukste luchthaven van Azië. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar vele bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Bangkok Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Bangkok Airport >>

Voorzieningen op Bangkok Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Bangkok naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Bangkok Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice