Vlieg voordelig van en naar Asmara International Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Asmara International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Asmara International Airport in 't kort

Asmara International Airport is de grootste luchthaven van Eritrea. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 10 kilometer ten zuidwesten van Asmara. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Asmara International Airport

Parkeren op Asmara International Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Asmara International Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Asmara International Airport >>

Airlines en bestemmingen van Asmara International Airport

Grote airlines als Egyptair en Qatar Airways vliegen naar en vanaf Asmara International Airport. Asmara International Airport is de belangrijkste hub van Nasair Eritrea. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Asmara International Airport de drukste luchthaven van Eritrea. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 5 verschillende grote luchthavens wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Asmara International Airport >>

Voorzieningen op Asmara International Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Asmara International naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Asmara International Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice