Vlieg voordelig van en naar Chennai Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Chennai Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Chennai Airport in 't kort

Chennai Airport is één van de grootste luchthavens van India. Het vliegveld heeft op dit moment twee terminals voor binnenlandse vluchten en buitenlandse vluchten en ligt op ongeveer een half uur van Chennai zelf.

Openbaar vervoer van en naar Chennai Airport

Met het openbaar vervoer ga je snel van en naar Chennai Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Chennai Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Chennai Airport >>

Airlines en bestemmingen van Chennai Airport

Grote airlines als Singapore Airlines, Lufthansa, Etihad Airways en Qatar Airways vliegen naar en vanaf Chennai Airport. Chennai Airport is de belangrijkste hub van Jet Airways en Air India. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Chennai Airport een van de drukste luchthavens van India. Daarnaast is Chennai Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Chennai Airport >>

Voorzieningen op Chennai Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Chennai naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Chennai Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice