Vlieg voordelig van en naar Cristoforo Colombo Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Cristoforo Colombo Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Cristoforo Colombo Airport in 't kort

Cristoforo Colombo Airport is de balangrijkste luchthaven van de Italiaanse regio Lingurië en ligt op een kunstmatig schiereiland. Het vliegveld heeft op dit moment één grote terminal en ligt op ongeveer 12 kilometer ten noordoosten van Genua. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Cristoforo Colombo Airport

Parkeren op Cristoforo Colombo Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Cristoforo Colombo Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Cristoforo Colombo Airport >>

Airlines en bestemmingen van Cristoforo Colombo Airport

Grote airlines als KLM, Lufthansa, British Airways en Ryanair vliegen naar en vanaf Cristoforo Colombo Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Cristoforo Colombo Airport de belangrijkste luchthaven van de regio Lingurië. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 25 Europese bestemmingen kunt vliegen. Daarnaast is Cristoforo Colombo Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Cristoforo Colombo Airport >>

Voorzieningen op Cristoforo Colombo Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Genua naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Cristoforo Colombo Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice