Vlieg voordelig van en naar Billund Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Billund Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Billund Airport in 't kort

Billund Airport is de grootste luchthaven van West-Denemarken. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 2 kilometer ten noordoosten van Billund zelf. Je staat dus binnen 10 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Billund Airport

Parkeren op Billund Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Billund Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Billund Airport >>

Airlines en bestemmingen van Billund Airport

Grote airlines als KLM, airberlin, Ryanair en Brussels Airlines vliegen naar en vanaf Billund Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Billund Airport de drukste luchthaven van West-Denemarken. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 40 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Billund Airport >>

Voorzieningen op Billund Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Billund naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Billund Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice