Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Voordelig naar

Billund Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Billund Airport
Voorzieningen
Adres & parkeren

Voorzieningen op Billund Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Voorzieningen op Billund Airport

Billund Airport is één van de grootste luchthavens van Denemarken en beschikt niet voor niets over vele voorzieningen. Waarschijnlijk wil je bij aankomst zo snel mogelijk de stad gaan verkennen. Blijf je toch nog even op de luchthaven in verband met een overstap? Dan is het handig om te weten dat Billund Airport over de volgende voorzieningen beschikt:

  • Gratis WiFi
  • Bagagekluizen
  • Airport lounges
  • Openbaar vervoer
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Eet- en drinkvoorzieningen op Billund Airport

Heel fijn, zo’n praktisch overzichtje met voorzieningen, maar kun je ook nog ergens eten? Gelukkig wel! Billund Airport heeft veel quick service restaurants, take away restaurants en zelfs een luxe restaurant. Sta je voor de douane? Na de douane? Maakt niet uit! Zowel voor als na kun je genieten van een welverdiende maaltijd.

Shoppen op Billund Airport

Heb je wat tijd te overbruggen? Geen probleem op Billund Airport! Het vliegveld kent vele winkelketens zoals een LOGO winkel, een Danish Design Shop, Bestseller en een kiosk. Maar ook parfumeries, zodat je dat ene geurtje extra voordelig op de kop tikt.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl