Vlieg voordelig van en naar Groningen Airport Eelde

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek vanaf Groningen Airport Eelde

De luchthaven Groningen Airport Eelde ligt op ongeveer 15 kilometer van Groningen. Vliegen vanaf Groningen Airport Eelde is erg aantrekkelijk. De relatief kleine luchthaven is goed bereikbaar en brengt je naar vele bestemmingen in en rondom Europa. Daarnaast kun je relatief goedkoop vliegen vanaf Groningen Airport Eelde.

De terminal van Groningen Airport Eelde is overzichtelijk en tevens van alle gemakken voorzien. Zo is reisbureau Airport Eelde er gevestigd en zijn er speelfaciliteiten voor kinderen. Daarnaast is er in de terminal uiteraard ook rekening gehouden met mindervalide reizigers.

Groningen Airport, voor een duurzame wereld

Duurzaamheid is een belangrijk thema bij Groningen Airport Eelde, de airport streeft ernaar om een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld. Zo introduceerde de airport glijvluchten op de luchthaven, met deze manier van aanvliegen wordt het motorvermogen van de vliegtuigen verminderd. Daarnaast is de luchthaven energie aan het winnen uit de bodem, hierdoor is er in de winter minder pekel nodig om de landingsbanen ijsvrij te houden.

Voor het inchecken dien je uiterlijk 2 uur voor de geplande vertrektijd aanwezig te zijn op Groningen Airport Eelde. Na het inchecken kun je op je gemak iets eten en drinken in het restaurant of winkelen in de Airportshop. Vanaf het terras heb je uitzicht over het platform.

Vlieg met Ryanair, Transavia of Corendon vanaf Groningen Airport

De luchtvaarmaatschappijen Ryanair, Transavia en Corendon vliegen vanaf Groningen Airport Eelde naar een van de vele bestemmingen. Zo vertrekt Ryanair vanaf Groningen Airport Eelde naar Milaan, Barcelona en Palma. Met Transavia vlieg je vanaf Groningen Airport Eelde onder andere naar Tenerife, Dalaman, Gran Canaria en Mallorca.

Kortom; Groningen Airport Eeldeis een relatief kleine luchthaven die tevens goed bereikbaar is. Boek nu op Cheaptickets.nl goedkoop je vliegtickets naar een van de vele bestemmingen. Vertrek vanaf Groningen Airport Eelde en geniet van je reis.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice