Vlieg voordelig van en naar Bilbao Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Bilbao Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Bilbao Airport in 't kort

Bilbao Airport is één van de grootste luchthavens van het Baskenland in Spanje. Het vliegveld heeft op dit moment één grote terminal en ligt op ongeveer 10 kilometer ten noorden van Bilbao. Je staat dus binnen een kwartier in het centrum!

Parkeren en vervoer op Bilbao Airport

Parkeren op Bilbao Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Bilbao Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Bilbao Airport >>

Airlines en bestemmingen van Bilbao Airport

Grote airlines als KLM, Air France, Vueling en Iberia vliegen naar en vanaf Bilbao Airport. Bilbao Airport is de belangrijkste hub van de Baskische regio in Spanje. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Bilbao Airport de drukste luchthaven van Noord-Spanje.Vanaf de luchthaven vlieg je gemakkelijk naar bijna 40 bestemmingen. Vanuit Nederland vlieg je vooral naar Bilbao Airport vanaf Amsterdam Schiphol Airport.
Alles over de airlines en bestemmingen van Bilbao Airport >>

Voorzieningen op Bilbao Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Bilbao naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Bilbao Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice