Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Voordelig naar

Aruba Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Aruba Airport
Voorzieningen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Aruba Airport

Aruba Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vertrek van en naar Aruba Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Aruba Airport in 't kort

Aruba Airport is de luchthaven van het eiland Aruba, in de Nederlandse Antillen. Het vliegveld ligt letterijk in de stad, je staat zowel met de bus als met de taxi met een paar minuten in het centrum.

Parkeren en vervoer op Aruba Airport

Parkeren op Aruba Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Aruba Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Aruba Airport >>

Airlines en bestemmingen van Aruba Airport

Grote airlines als United Airlines, KLM en Inselair vliegen naar en vanaf Aruba Airport. Met jaarlijks zo'n 2,5 miljoen passagiers is Aruba Airport een drukke luchthaven. Vanaf Aruba Airport vlieg je naar bestemmingen over de hele wereld.

Voorzieningen op Aruba Airport

Het vliegveld krijgt rond de 2,5 miljoen passagiers per jaar te verwerken. Op de luchthaven valt gelukkig genoeg te beleven. Er zijn fijne eetgelegenheden en leuke winkels te vinden op de luchthaven.
Alles over de voorzieningen op Aruba Airport >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl