Vlieg voordelig van en naar Glasgow International Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Glasgow International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Glasgow International Airport in 't kort

Glasgow International Airport is de tweede grootste luchthaven van Schotland. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 15 kilometer ten westen van Glasgow zelf. Je staat dus binnen 20 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Glasgow International Airport

Parkeren op Glasgow International Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Glasgow International Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Glasgow International Airport >>

Airlines en bestemmingen van Glasgow International Airport

Grote airlines als KLM, EasyJet en Eurowings vliegen naar en vanaf Glasgow International Airport. Glasgow International Airport is de belangrijkste hub van Flybe. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Glasgow International Airport één van de drukste luchthavens van Schotland. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 60 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Glasgow International Airport >>

Voorzieningen op Glasgow International Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Glasgow naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Glasgow International Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice