Vlieg voordelig van en naar Bologna Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Bologna Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Bologna Airport in 't kort

Bologna Airport is één van de grootste luchthavens van Italië. Het vliegveld heeft op dit moment één grote terminal en ligt op ongeveer 10 kilometer ten noordwesten van Bologna zelf. Je staat dus binnen 20 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Bologna Airport

Parkeren op Bologna Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Bologna Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Bologna Airport >>

Airlines en bestemmingen van Bologna Airport

Grote airlines als KLM, Emirates, Easyjet en Ryanair vliegen naar en vanaf Bologna Airport. Bologna Airport is een belangrijke hub van Ryanair. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Bologna Airport een van de drukste luchthavens van Italië. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 91 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Bologna Airport >>

Voorzieningen op Bologna Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Bologna naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Bologna Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice