Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Eastleigh Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Eastleigh Airport
Voorzieningen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Eastleigh Airport

Eastleigh Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vertrek van en naar Eastleigh Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Eastleigh Airport in 't kort

Eastleigh Airport, ook wel Southampton Airport genoemd, is een luchthaven in Engeland en wordt gerund door het vervoersbedrijf British Airports Authority. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 6,5 kilometer ten noordoosten van Southampton zelf. Je staat dus binnen een kwartier in het centrum!

Parkeren en vervoer op Eastleigh Airport

Parkeren op Eastleigh Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Eastleigh Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Eastleigh Airport >>

Airlines en bestemmingen van Eastleigh Airport

Grote airlines als KLM, VLM Airlines en Flybe vliegen naar en vanaf Eastleigh Airport. Eastleigh Airport is een belangrijke hub van Flybe. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Eastleigh Airport een drukke luchthaven in Engeland. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 40 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.

Voorzieningen op Eastleigh Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Eastleigh naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Eastleigh Airport >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl