Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Voordelig naar

Gdansk Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Gdansk Airport
Voorzieningen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Gdansk Airport

Gdansk Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vertrek van en naar Gdansk Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Gdansk Airport in 't kort

Gdansk Airport is een Poolse luchthaven. Het vliegveld heeft op dit moment één grote terminal en ligt op ongeveer 15 kilometer ten noordwesten van Gdansk zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Gdansk Airport

Parkeren op Gdansk Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Gdansk Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Gdansk Airport >>

Airlines en bestemmingen van Gdansk Airport

Grote airlines als Lufthansa, Ryanair en Wizz Air vliegen naar en vanaf Gdansk Airport. Gdansk Airport is de belangrijkste hub van Ryanair en van Wizz Air. Je kunt vanaf de luchthaven naar meer dan 20 bestemmingen wereldwijd vliegen.

Voorzieningen op Gdansk Airport

Duizenden mensen reizen jaarlijks via Gdansk naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Gdansk Airport >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl