Vlieg voordelig van en naar Bristol Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Bristol Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Bristol Airport in 't kort

Bristol Airport is de op acht na drukste luchthaven van het Verenigd Koninkrijk en wordt gerund door het Canadese Ontario Teachers’ Pension Plan. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van Bristol zelf. Je staat dus binnen 25 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Bristol Airport

Parkeren op Bristol Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Bristol Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Bristol Airport >>

Airlines en bestemmingen van Bristol Airport

Bekende airlines als KLM, Ryanair, Aer Lingus en easyJet vliegen naar en vanaf Bristol Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Bristol Airport de op acht na drukste luchthaven van Engeland. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Bristol Airport >>

Voorzieningen op Bristol Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Bristol naar bestemmingen binnen en buiten Europa. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Bristol Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice