Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Ngurah Rai Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Ngurah Rai Airport
Voorzieningen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Ngurah Rai Airport

Ngurah Rai Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vertrek van en naar Ngurah Rai Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Ngurah Rai Airport in 't kort

Ngurah Rai Airport is één van de belangrijkste luchthavens van Indonesië en tevens de twee na drukste luchthaven van het land. Het vliegveld heeft op dit moment twee terminals en ligt op ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van Denpasar, de hoofdstad van Bali. Je staat dus binnen 40 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Ngurah Rai Airport

Parkeren op Ngurah Rai Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Ngurah Rai Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Ngurah Rai Airport >>

Airlines en bestemmingen van Ngurah Rai Airport

Grote airlines als KLM, Qatar Airways, Garuda Indonesia en China Airlines vliegen naar en vanaf Ngurah Rai Airport. Ngurah Rai Airport is de belangrijkste hub van Garuda Indonesia, Indonesia AirAsia en Wings Air. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Ngurah Rai Airport de twee na drukste luchthaven van Indonesië. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Ngurah Rai Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.

Voorzieningen op Ngurah Rai Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Denpasar naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Ngurah Rai Airport >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl