Vlieg voordelig van en naar Cairns Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Cairns Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Cairns Airport in 't kort

Cairns Airport is een luchthaven in Queensland, Australië. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 6 kilometer ten zuiden van Cairns zelf. Je staat dus binnen een kwartier in het centrum!

Parkeren en vervoer op Cairns Airport

Parkeren op Cairns Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Cairns Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Cairns Airport >>

Airlines en bestemmingen van Cairns Airport

Grote airlines als Air New Zealand, Cathay Pacific, Qantas, China Eastern en China Southern vliegen naar en vanaf Cairns Airport. Cairns Airport is de belangrijkste hub van Jetstar en Skytrans Airlines. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Cairns Airport een drukke luchthaven. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 150 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Cairns Airport >>

Voorzieningen op Cairns Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Cairns naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Cairns Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice