Vlieg voordelig van en naar Goa International Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Goa International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Goa International Airport in 't kort

Goa International Airport is de enige luchthaven van de Indiase staat Goa. Het vliegveld heeft op dit moment twee terminals en ligt op ongeveer 30 kilometer ten zuiden van de stad Panjim. Je staat dus binnen een uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Goa International Airport

Parkeren op Goa International Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Goa International Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Goa International Airport >>

Airlines en bestemmingen van Goa International Airport

Grote airlines als Air India, AirAsia en Jet Airways vliegen naar en vanaf Goa International Airport. Je vliegt vanaf de luchthaven naar meer dan 20 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Goa International Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Goa International Airport >>

Voorzieningen op Goa International Airport

Duizenden mensen reizen jaarlijks via Goa International Airport naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Goa International Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice