Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Doha Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Doha Airport
Voorzieningen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Doha Airport

Doha Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vertrek van en naar Doha Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Doha Airport in 't kort

Doha Airport is één van de grootste luchthavens van het Midden-Oosten. Het vliegveld heeft op dit moment één grote terminal en ligt op ongeveer 13 kilometer ten oosten van Doha zelf. Je staat dus binnen 20 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Doha Airport

Parkeren op Doha Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Doha Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Doha Airport >>

Airlines en bestemmingen van Doha Airport

Grote airlines als Qatar Airways, Emirates, Oman Air, Air India Express en Jet Airways vliegen naar en vanaf Doha Airport. Doha Airport is de belangrijkste hub van Qatar Airways. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Doha Airport een van de drukste luchthavens van het Midden-Oosten. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 300 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Doha Airport een belangrijke tussenstop voor Aziatische en Afrikaanse bestemmingen.

Voorzieningen op Doha Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Doha naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Doha Airport >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl