Vlieg voordelig van en naar Bonaire Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Bonaire Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Bonaire Airport in 't kort

Bonaire Airport of Flamingo International Airport is één van de grootste luchthavens van de Nederlandse Antillen en wordt gerund door het vervoersbedrijf Bonaire International Airport N.V. De luchthaven wordt vaak Flamingo Airport genoemd omdat de gebouwen in een roze kleur geverfd zijn! Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 2 kilometer ten zuidwesten van Kralendijk. Je staat dus binnen 5 minuten in het centrum van Kralendijk!

Parkeren en vervoer op Bonaire Airport

Parkeren op Bonaire Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Bonaire Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Bonaire Airport >>

Airlines en bestemmingen van Bonaire Airport

Grote airlines als KLM, United Airlines, Delta Air Lines en Surinam Airways vliegen naar en vanaf Bonaire Airport. Bonaire Airport is de belangrijkste hub van Divi Divi Air en van Insel Air. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Bonaire Airport de derde drukste luchthaven van de Nederlandse Antillen. Vanaf de luchthaven vlieg je naar bijna 10 bestemmingen wereldwijd. Daarnaast is Bonaire Airport een belangrijk startpunt voor Nederlanders voor een vakantie in de Nederlandse Antillen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Bonaire Airport >>

Voorzieningen op Bonaire Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Bonaire naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Bonaire Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice