Vlieg voordelig van en naar Dar es Salaam Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Dar es Salaam Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Dar es Salaam Airport in 't kort

Dar es Salaam Airport, ook wel Julius Nyerere International Airport genoemd, is één van de grootste luchthavens van Europa en wordt gerund door Tanzania Airports Authority. Het vliegveld heeft op dit moment twee terminals en ligt op ongeveer 9 kilometer ten westen van Dar es Salaam zelf. Je staat dus binnen 25 minuten in het centrum van Dar es Salaam!

Parkeren en vervoer op Dar es Salaam Airport

Parkeren op Dar es Salaam Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Dar es Salaam Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Dar es Salaam Airport >>

Airlines en bestemmingen van Dar es Salaam Airport

Grote airlines als KLM, Emirates, Etihad Airways en Turkish Airlines vliegen naar en vanaf Dar es Salaam Airport. Dar es Salaam Airport is de belangrijkste hub van Air Tanzania, Fastjet en van Precision Air. Tanzania is één van de drukste luchthavens van Tanzania. Vanaf de luchthaven kun je vliegen naar meer dan 30 bestemmingen wereldwijd. Daarnaast is Dar es Salaam Airport een belangrijke luchthaven als begin van een Afrika-reis.
Alles over de airlines en bestemmingen van Dar es Salaam Airport >>

Voorzieningen op Dar es Salaam Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Dar es Salaam naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Dar es Salaam Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice