Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

East Midlands Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar East Midlands Airport
Voorzieningen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar East Midlands Airport

East Midlands Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vertrek van en naar East Midlands Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

East Midlands Airport in 't kort

East Midlands Airport is een grote luchthaven in het midden van Engeland. Op zo'n 20 kilometer afstand van de luchthaven vind je de steden Nottingham en Derby. Beide goed verbonden met het openbaar vervoer en het wegennetwerk. Met een klein half uurtje sta je in één van deze gezellige steden!

Parkeren en vervoer op East Midlands Airport

Parkeren op East Midlands Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf East Midlands Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar East Midlands Airport >>

Airlines en bestemmingen van East Midlands Airport

Grote airlines als Flybe, Ryanair en Thomson vliegen naar en vanaf East Midlands Airport. Met jaarlijks zo'n 4.5 miljoen passagiers is East Midlands Airport de elfde luchthaven van Engeland. Vanaf East Midlands Airport vlieg je naar bestemmingen binnen Europa.

Voorzieningen op East Midlands Airport

Het vliegveld krijgt rond de 4.5 miljoen passagiers per jaar te verwerken. Op het vliegveld zelf hoef je je ook niet te vervelen. Er zijn fijne restaurants en een aantal mooie winkels. Voor je vlucht hoef je je dus niet te vervelen op East Midlands Airport.
Alles over de voorzieningen op East Midlands Airport >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl