Vlieg voordelig van en naar Catania Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Catania Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Catania Airport in 't kort

Catania Airport is de op-zes-na grootste luchthaven van Italië. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 6 kilometer ten zuidwesten van Catania zelf. Je staat dus binnen een kwartier in het centrum!

Parkeren en vervoer op Catania Airport

Parkeren op Catania Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Catania Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Catania Airport >>

Airlines en bestemmingen van Catania Airport

Grote airlines als Alitalia, Britisch Airways, Iberia, Corendon en Lufthansa vliegen naar en vanaf Catania Airport. Catania Airport is belangrijke hub van Alitalia, Mistral Air en Ryan Air. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Catania Airport de op acht na drukste grootste van Italië. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 150 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Catania Airport >>

Voorzieningen op Catania Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Catania naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Catania Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice