Vlieg voordelig van en naar Cork Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Cork Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Cork Airport in 't kort

Cork Airport is het op één na grootste vliegveld van Ierland. Het vliegveld ligt op ongeveer 7,5 kilometer ten zuiden van Cork zelf. Je staat dus zo in het centrum!

Parkeren en vervoer op Cork Airport

Parkeren op Cork Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Cork Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Cork Airport >>

Airlines en bestemmingen van Cork Airport

Grote airlines als Aer Lingus, CityJet, Flybe en Ryanair vliegen naar en vanaf Cork Airport. Vanaf Cork Airport vlieg je gemakkelijk naar allerlei bestemmingen binnen Europa. London, Barcelona en Amsterdam zijn de populairste bestemmingen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Cork Airport >>

Voorzieningen op Cork Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Cork Airport naar bestemmingen binnen Europa. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Cork Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice