Vlieg voordelig van en naar Adelaide Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Adelaide Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Adelaide Airport in 't kort

Adelaide Airport is de op vier na drukste luchthaven van Australië en is vernoemd tot de twee na beste internationale luchthaven ter wereld. Het vliegveld heeft op dit moment één grote terminal en ligt op ongeveer 7 kilometer ten westen van Adelaide zelf. Je staat dus binnen 15 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Adelaide Airport

Parkeren op Adelaide Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Adelaide Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Adelaide Airport >>

Airlines en bestemmingen van Adelaide Airport

Grote airlines als Cathay Pacific, Emirates en Jetstar Airways vliegen naar en vanaf Adelaide Airport. Adelaide Airport is de belangrijkste hub van vijf maatschappijen, onder andere Qantas en Alliance Airlines. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Adelaide Airport de op vier na drukste luchthaven van Australië. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Adelaide Airport >>

Voorzieningen op Adelaide Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Adelaide naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Adelaide Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice