Vlieg voordelig van en naar Beirut International Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Beirut International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Beirut International Airport in 't kort

Beirut International Airport is de enige commerciële luchthaven van Libanon en is daarom ook de belangrijkste toegangsport van het land. Het vliegveld heeft op dit moment éém grote terminal en ligt op ongeveer 8 kilometer ten zuiden van Beiroet zelf. Je staat dus binnen 15 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Beirut International Airport

Parkeren op Beirut International Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Beirut International Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Beirut International Airport >>

Airlines en bestemmingen van Beirut International Airport

Grote airlines als Aeroflot, British Airways en Etihad Airways vliegen naar en vanaf Beirut International Airport. Beirut International Airport is de belangrijkste hub van Med Airways, Middle East Airlines en Wings of Lebanon. Je vliegt vanaf de luchthaven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd.
Alles over de airlines en bestemmingen van Beirut International Airport >>

Voorzieningen op Beirut International Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Beirut International naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Beirut International Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice