Vlieg voordelig van en naar Haneda Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Haneda Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Haneda Airport in 't kort

Haneda Airport is één van de twee grootste luchthavens van Tokyo. Het vliegveld heeft op dit moment drie grote terminals en ligt op ongeveer 14 kilometer ten zuiden van Tokyo stationzelf. Vanuit hier kun je overal heen!

Parkeren en vervoer op Haneda Airport

Parkeren op Haneda Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Haneda Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Haneda Airport >>

Airlines en bestemmingen van Haneda Airport

Grote airlines als EVA Air, Garuda Indonesia, Delta Airlines en Lufthansa vliegen naar en vanaf Haneda Airport. Haneda Airport is de belangrijkste hub van All Nippon Airways en van Japan Airlines. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Haneda Airport een van de drukste luchthavens van Azie. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 40 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Haneda Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Haneda Airport >>

Voorzieningen op Haneda Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Haneda naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Haneda Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice