Vlieg voordelig van en naar Frankfurt Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Frankfurt Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Frankfurt Airport in 't kort

Frankfurt Airport is één van de grootste luchthavens van Europa en wordt gerund door het vervoersbedrijf Fraport. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 12 kilometer ten zuidwesten van Frankfurt zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Frankfurt Airport

Parkeren op Frankfurt Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Frankfurt Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Frankfurt Airport >>

Airlines en bestemmingen van Frankfurt Airport

Grote airlines als KLM, Lufthansa, Croatia Airlines en China Airlines vliegen naar en vanaf Frankfurt Airport. Frankfurt Airport is de belangrijkste hub van Lufthansa en van Condor Flugdienst. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Frankfurt Airport de drukste luchthaven van Duitsland. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 300 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Frankfurt Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Frankfurt Airport >>

Voorzieningen op Frankfurt Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Frankfurt naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Frankfurt Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice