Vlieg voordelig van en naar Belgrado Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Belgrado Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Belgrado Airport in 't kort

Belgrado Airport staat ook wel bekend als het Nikola Tesla Airport. Het is de grootste luchthaven van Servië. De luchthaven is de grootste hub van vliegtuigmaatschappij Air Serbia. Het vliegveld heeft op dit moment twee terminals en ligt op ongeveer 18 kilometer afstand van Belgrado. Je staat dus binnen een kwartier in het centrum!

Parkeren en vervoer op Belgrado Airport

Parkeren op Belgrado Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Belgrado Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Belgrado Airport >>

Airlines en bestemmingen van Belgrado Airport

Grote airlines als KLM, Air France, Air Serbia en Alitalia vliegen naar en vanaf Belgrado Airport. Belgrado Airport is de belangrijkste hub van Air Serbia en Servië. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Belgrado Airport de drukste luchthaven van het land. Vanaf de luchthaven vlieg je gemakkelijk naar bijna 50 bestemmingen. Vanuit Nederland vlieg je vooral naar Belgrado Airport vanaf Amsterdam Schiphol Airport en Eindhoven, of vanuit Brussel in België.
Alles over de airlines en bestemmingen van Belgrado Airport >>

Voorzieningen op Belgrado Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Belgrado naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Belgrado Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice