Vlieg voordelig van en naar Bergen Flesland Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Bergen Flesland Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Bergen Flesland Airport in 't kort

Bergen Flesland Airport is de op één na van drukste luchthavens van Noorwegen en wordt gerund door het Noorse staatsbedrijf Avinor. Het vliegveld heeft op dit moment één grote terminal en ligt op ongeveer 20 kilometer ten zuiden van Bergen zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Bergen Flesland Airport

Parkeren op Bergen Flesland Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Bergen Flesland Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Bergen Flesland Airport >>

Airlines en bestemmingen van Bergen Flesland Airport

Grote airlines als KLM, Icelandair, British Airways en Scandinavian Airlines vliegen naar en vanaf Bergen Flesland Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Bergen Flesland Airport de op één na drukste luchthaven van Noorwegen. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Bergen Flesland Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Bergen Flesland Airport >>

Voorzieningen op Bergen Flesland Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Bergen naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Bergen Flesland Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice