Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Voordelig naar

London City Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar London City Airport
Voorzieningen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar London City Airport

London City Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vertrek van en naar London City Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

London City Airport in 't kort

London City Airport is de kleinste, maar meest centraal gelegen luchthaven in hartje Londen. Het vliegveld is door zijn relatief korte startbaan alleen geschikt voor kleinere toestellen. Deze luchthaven wordt voornamelijk gebruikt door zakelijke reizigers. In 2017 zijn er een recordaantal van meer dan 4,5 miljoen passagiers vervoerd.

Parkeren en vervoer op London City Airport

Parkeren op London City Airport kan snel en gemakkelijk, voor zowel een kort als een langer verblijf. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf London City Airport snel naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar London City Airport >>

Airlines en bestemmingen van London City Airport

Grote airlines als KLM, British Airways, Airberlin en United Airlines vliegen naar en vanaf London City Airport. De route tussen London City Airport en Schiphol Airport is de meest gevlogen route voor deze luchthaven. Vanaf London City Airport vlieg je naar New York en naar alle grote luchthavens binnen Europa.

Voorzieningen op London City Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via London City Airport naar allerlei bestemmingen. Het vliegveld is goed bereikbaar en met haar locatie middenin het centrum van London is deze luchthaven ideaal geschikt om je citytrip naar Londen te beginnen. Op de luchthaven zelf zijn enkele tentjes te vinden waar je uitgebreid kunt eten en drinken.
Alles over de voorzieningen op London City Airport >>

Weet je niet zeker welke Londense luchthaven de beste optie voor jou is? Hier vind je er meer informatie over.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl