Vlieg voordelig van en naar Cagliari Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Cagliari Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Cagliari Airport in 't kort

Cagliari Elmas Airport is een luchthaven op het Italiaanse eiland Sardiniё die haar deuren opende in 1937. Het vliegveld ligt in het zuiden van Sardiniё en ongeveer 8 kilometer ten noorden van de hoofdstad Cagliari zelf. Je staat dus binnen een kwartier in het centrum!

Parkeren en vervoer op Cagliari Airport

Parkeren op Cagliari Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven een goede treinverbinding om vanaf Cagliari Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Cagliari Airport >>

Airlines en bestemmingen van Cagliari Airport

Airlines als Alitalia, Ryanair en Easyjet vliegen naar en vanaf Cagliari Airport. De luchthaven van Cagliari vervoert bijna zo'n 4 miljoen passagiers per jaar. Vanaf de luchthaven kun je naar bijna 50 bestemmingen binnen Europa vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Cagliari Airport >>

Voorzieningen op Cagliari Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Cagliari Airport naar bestemmingen in Europa. Het vliegveld is goed bereikbaar en beschikt over verschillende voorzieningen om de tijd mee door te komen.
Alles over de voorzieningen op Cagliari Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice