Vlieg voordelig van en naar Alicante Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Alicante Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Alicante Airport in 't kort

Alicante Airport is een drukke luchthaven in Spanje. Alicante Airport heeft op dit moment 1 terminal en ligt op ongeveer 9 kilometer ten zuidwesten van Alicante zelf. Je staat dus binnen 20 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Alicante Airport

Parkeren op Alicante Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Alicante Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Alicante Airport >>

Airlines en bestemmingen van Alicante Airport

Grote airlines als KLM, Transavia, British Airways, Vueling en Ryanair vliegen naar en vanaf Alicante Airport. Alicante Airport is een belangrijke hub van Vueling en Ryanair. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Alicante Airport de op zes na drukste luchthaven van Spanje. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Alicante Airport >>

Voorzieningen op Alicante Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks naar Alicante zelf of via Alicante naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Alicante Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice