Vlieg voordelig van en naar East London Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar East London Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

East London Airport in 't kort

East London Airport is anders dan de naam doet vermoeden een luchthaven in East London, een stadje gelegen in de Oostelijke Kaap in Zuid-Afrika. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 3 kilometer ten zuidwesten van East London zelf. Je staat dus binnen 10 minuten in het centrum!

Vervoer op East London Airport

Reizen naar East London Airport kan snel en gemakkelijk. De luchthaven heeft diverse mogelijkheden om vanaf East London Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar East London Airport >>

Airlines en bestemmingen van East London Airport

Airlines als South African Airways en Airlink vliegen naar en vanaf East London Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is East London Airport één van de belangrijkste luchthavens van de Oostelijke Kaap van Zuid-Afrika. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar vijf bestemmingen binnen Zuid-Afrika kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van East London Airport >>

Voorzieningen op East London Airport

Ruim 346.000 mensen reizen jaarlijks via East London naar bestemmingen binnen Zuid-Afrika. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op East London Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice