Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Voordelig naar

Arturo Merino Benitez Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Arturo Merino Benitez Airport
Voorzieningen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Arturo Merino Benitez Airport

Arturo Merino Benitez Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vertrek van en naar Arturo Merino Benitez Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Arturo Merino Benitez Airport in 't kort

Arturo Merino Benitez Airport is de grootste in Chili en ligt bij de hoofdstad Santiago. Het vliegveld heeft op dit moment één grote terminal die momenteel wordt uitgebreid en ligt op ongeveer 15 kilometer ten westen van Santiago zelf. Je staat dus binnen 20 minuten in het centrum van de hoofdstad van Chili!

Parkeren en vervoer op Arturo Merino Benitez Airport

Parkeren op Arturo Merino Benitez Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Arturo Merino Benitez Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Arturo Merino Benitez Airport >>

Airlines en bestemmingen van Arturo Merino Benitez Airport

Grote airlines als KLM, American Airlines, Alitalia en Air France vliegen met een overstap of rechtstreeks naar en vanaf Arturo Merino Benitez Airport. Arturo Merino Benitez Airport is de belangrijkste hub van LAN Airlines, One Airlines, Aerocardal en Sky Airline. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Arturo Merino Benitez Airport de drukste luchthaven van Chili. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven rechtstreeks naar meer dan 40 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.

Voorzieningen op Arturo Merino Benitez Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Arturo Merino Benitez naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Arturo Merino Benitez Airport >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl