Vlieg voordelig van en naar Beijing Capital Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Beijing Capital Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Beijing Capital Airport in 't kort

Beijing Capital Airport is één van de grootste luchthavens van China. Het vliegveld heeft op dit moment drie terminals en ligt op ongeveer 32 kilometer ten noordoosten van Beijing zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Beijing Capital Airport

Parkeren op Beijing Capital Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Beijing Capital Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Beijing Capital Airport >>

Airlines en bestemmingen van Beijing Capital Airport

Grote airlines als KLM, Lufthansa, Cathay Pacific, Turkish Airlines en China Airlines vliegen naar en vanaf Beijing Capital Airport. Beijing Capital Airport is de belangrijkste hub van Air China, China Eastern, China Southern en Hainan Airlines. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Beijing Capital Airport één van de drukste luchthaven van China. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 300 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Beijing Capital Airport >>

Voorzieningen op Beijing Capital Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Beijing Capital naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Beijing Capital Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice