Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Granada Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Granada Airport
Voorzieningen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Granada Airport

Granada Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vertrek van en naar Granada Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Granada Airport in 't kort

Granada Airport is kleine luchthaven in het zuiden van Spanje, vlakbij de stad Granada en op 2 uur rijden van Málaga. Vanaf de luchthaven van Granada vlieg je naar een aantal bestemmingen in Europa.

Beide steden zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, je doet er een half uur over naar Granada. Naar Málaga ben je iets minder dan 2 uur onderweg.

Parkeren en vervoer op Granada Airport

Parkeren op Granada Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Granada Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Granada Airport >>

Airlines en bestemmingen van Granada Airport

De airlines Vueling, Iberia, British Airways, Easyjet en Air Europa vliegen van en naar Granada Airport. Met jaarlijks zo'n 750.000 passagiers is Granada Airport een van de kleinere luchthavens van Spanje. .

Voorzieningen op Granada Airport

Het vliegveld krijgt rond de 750.000 passagiers per jaar te verwerken. Op het vliegveld zijn 2 eetgelegenheden en een uitgebreide duty free shop aanwezig.
Alles over de voorzieningen op Granada Airport >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl