Vlieg voordelig van en naar Christchurch International Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Christchurch International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Christchurch International Airport in 't kort

Christchurch International Airport is de luchthavens van Christchurch in Nieuw-Zeeland. Christchurch werd het eerste international vliegveld van Nieuw-Zeeland en is het twee na drukste vliegveld. Het vliegveld heeft op dit een grote terminal en ligt op ongeveer 12 kilometer ten noordwesten van Chirstchurch zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Christchurch International Airport

Parkeren op Christchurch International Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Christchurch International Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Christchurch International Airport >>

Airlines en bestemmingen van Christchurch International Airport

Grote airlines als Air New Zealnd, China Airlines, Emirates en Qantas vliegen naar en vanaf Christchurch International Airport. Jaarlijks vliegen er 6 miljoen passagiers via Christchurch International Airport naar hun bestemming. Maar liefst tien vliegtuigmaatschappijen brengen je naar meer dan 20 bestemmingen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Christchurch International Airport >>

Voorzieningen op Christchurch International Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Christchurch International naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Christchurch International Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice