Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Esenboga Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Esenboga Airport
Voorzieningen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Esenboga Airport

Esenboga Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vertrek van en naar Esenboga Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Esenboga Airport in 't kort

Esenboga Airport is een grote luchthaven in Turkije. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 28 kilometer ten noordoosten van Ankara. Je staat dus binnen 35 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Esenboga Airport

Parkeren op Esenboga Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Esenboga Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Esenboga Airport >>

Airlines en bestemmingen van Esenboga Airport

Grote airlines als Turkish Airlines, Germanwings en SunExpress vliegen naar en vanaf Esenboga Airport. Esenboga Airport is de belangrijkste hub van AnadoluJet. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Esenboga Airport een drukke luchthaven in Turkije. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 50 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.

Voorzieningen op Esenboga Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Esenboga naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Esenboga Airport >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl