Vlieg voordelig van en naar Brisbane International Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Brisbane International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Brisbane International Airport in 't kort

Brisbane International Airport is de op drie na drukste luchthaven van Australië. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 20 kilometer ten noordoosten van Brisbane zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Brisbane International Airport

Parkeren op Brisbane International Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Brisbane Internationalk Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Brisbane International Airport >>

Airlines en bestemmingen van Brisbane International Airport

Grote airlines als Air Canada, China Airlines, Etihad Airways en Emirates vliegen naar en vanaf Brisbane International Airport. Brisbane International Airport is de belangrijkste hub van vijf luchtvaartmaatschappijen, waaronder Jetstar Airways en Virgin Australia. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Brisbane International Airport de op twee na drukste luchthaven van Australië. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 70 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Brisbane International Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Brisbane International Airport >>

Voorzieningen op Brisbane International Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Brisbane naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Brisbane International Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice