Vlieg voordelig van en naar Birmingham International Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Birmingham International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Birmingham International Airport in 't kort

Birmingham International Airport is één van de grootste luchthavens van Engeland. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 23 kilometer ten zuidoosten van Birmingham zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Birmingham International Airport

Parkeren op Birmingham International Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Birmingham International Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Birmingham International Airport >>

Airlines en bestemmingen van Birmingham International Airport

Grote airlines als KLM, Flybe, Eurowings en Brussels Airlines vliegen naar en vanaf Birmingham International Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Birmingham International Airport één van de drukste luchthavens van Engeland. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 75 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Birmingham International Airport >>

Voorzieningen op Birmingham International Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Birmingham International naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Birmingham International Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice