Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

King Shaka International Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar King Shaka International Airport
Voorzieningen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar King Shaka International Airport

King Shaka International Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vertrek van en naar King Shaka International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

King Shaka International Airport in 't kort

King Shaka International Airport (voorheen Durban International Airport) is een grote luchthaven in Zuid-Afrika. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals, waarvan één voor pasagiersvluchten en één voor vrachtvervoer. De luchthaven ligt op ongeveer 35 kilometer ten noorden van Durban zelf. Je staat dus binnen 40 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op King Shaka International Airport

Parkeren op King Shaka International Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf King Shaka International Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar King Shaka International Airport >>

Airlines en bestemmingen van King Shaka International Airport

Grote airlines als KLM, Turkish Airlines en Emirates vliegen naar en vanaf King Shaka International Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is King Shaka International Airport een druk bezochte luchthaven in Zuid-Afrika. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 15 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen en Durban een mooie bestemming is om naartoe te vliegen.

Voorzieningen op King Shaka International Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via King Shaka International naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op King Shaka International Airport >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl