Vlieg voordelig van en naar Eindhoven Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Eindhoven Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten welke voorzieningen er op jouw vertrek- of aankomstluchthaven zijn. En hoe je in het laatste geval naar de plaats van bestemming komt. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Eindhoven Airport in 't kort

Eindhoven Airport is het grootste regionale vliegveld van Nederland. De luchthaven is de laatste jaren flink aan het uitbreiden en vervoert naar schatting ruim 5,5 miljoen passagiers in 2020. Woon je in de buurt van Eindhoven? Dan is Eindhoven Airport een prima alternatief voor bijvoorbeeld Schiphol Airport of Rotterdam Airport. De vluchten zijn vaak net even iets voordeliger en het vliegveld is kleinschaliger. Scheelt je weer een hoop tijd!

Parkeren en vervoer op Eindhoven Airport

Parkeren op Eindhoven Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Eindhoven Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Eindhoven Airport >>

Airlines en bestemmingen van Eindhoven Airport

Airlines als Transavia, Wizz Air, Ryanair, Easyjet en TUIfly vliegen vanaf en naar Eindhoven Airport. Vanaf Eindhoven Airport vlieg je tegenwoordig naar meer dan 70 bestemmingen binnen Europa. Denk bijvoorbeeld aan Barcelona, Alicante, Ibiza en Kos, maar ook aan Kopenhagen, Nice, Dublin en Lissabon.
Alles over de airlines en bestemmingen van Eindhoven Airport >>

Voorzieningen op Eindhoven Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks vanaf Eindhoven naar meer dan 70 bestemmingen binnen Europa. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Eindhoven Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice