Vlieg voordelig van en naar Funchal Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Funchal Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Funchal Airport in 't kort

Funchal Airport de grootste luchthaven van de regio Madeira in Portugal. De luchthaven heet officieel Madeira Airport, maar wordt informeel vaak Funchal Airport genoemd, omdat het dichtbij de stad Funchal ligt. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 20 kilometer ten oosten van de stad Funchal. Je staat dus binnen een 20 minuten in het centrum van Funchal!

Parkeren en vervoer op Funchal Airport

Parkeren op Funchal Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Funchal Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Funchal Airport >>

Airlines en bestemmingen van Funchal Airport

Grote airlines als Transavia, KLM, TAP Portugal, airberlin en British Airways vliegen naar en vanaf Funchal Airport. Funchal Airport is het grootste vliegveld van Madeira. Vanaf de luchthaven vlieg je gemakkelijk naar meer dan 30 bestemmingen. Vanuit Nederland vlieg je vooral naar Funchal Airport vanaf Amsterdam Schiphol Airport.
Alles over de airlines en bestemmingen van Funchal Airport >>

Voorzieningen op Funchal Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Funchal naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Funchal Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice